تخفیف ویژه

            فهرست مطالب مقدمه محدودیت منابع آب شیرین تاریخچه نمکزدایی طبقه بندی آبها از نظر میزان املاح محلول انرژی های قابل استفاده در فرایند نمکزدایی عوامل تشکیل دهنده هزینه در نمکزدایی کاربرد سیستمهای نمکزدایی در جهان ظرفیت تولید آب شیرین در کشورهای مختلف دنیا  تعریف نمکزدایی فرآیندهای نمکزدایی فرآیند تقطیر مراحل عملیات در روش تقطیر  انواع سیستمها در فرآیند تقطیر  تقطیر ناگهانی چند مرحله ایMulti Stage flash (MSF)    تقطیر با تراکم بخار ...
  • hichjori ast

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی